Dovada că USL Trăiește!

| 05 mai, 2014

Conform FaceBrands.ro - Romanian Brands on Facebook, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook în România, pagina USL înregistrează, în majoritatea zilelor, peste 50 de noi like-uri pe zi, mai mult decât pagina neasumată a lui Băsescu – Alături de președintele nostru – care rareori înregistrează mai mult de două like-uri pe zi.

Oricât ar încerca Antonescu să pună capăt celui mai mare proiect politic al României postdecembriste, se pare că atât foșii colegi de alianță, dar mai ales românii consideră că USL Trăiește și trebuie să continue. O dovadă în acest sens este chiar pagina oficială de Facebook a USL care nu și-a încetat activitatea după ce liberalii au decis ruperea USL și ieșirea de la guvernare, dar mai ales creșterea continuă a numărului de români care au dat like paginii și care se reacționează pozitiv la toate postările. De curând, pagina a depășit un număr de 20.000 de fani, ocazie marcată printr-o postare specială pe rețeaua de socializare.

Conform FaceBrands.ro - Romanian Brands on Facebook, serviciul de monitorizare a paginilor de Facebook în România, pagina USL înregistrează, în majoritatea zilelor, peste 50 de noi like-uri pe zi, mai mult decât pagina neasumată a lui Băsescu – Alături de președintele nostru – care rareori înregistrează mai mult de două like-uri pe zi. Acest lucru demonstrează că românii își doresc în continuare ca USL să existe, iar saltul de la 18.116 la 20.466 de like-uri pe pagină de când a rupt Antonescu USL până în prezent nu este decât o dovada a faptului că oamenii pun Uniunea Social Liberală mai presus de persoana lui Crin.

O postare de pe pagina USL care atrage atenția prezintă un clip filmat în Dolj și care înfățișează mai mulți reprezentanți ai PNL și PSD într-un cadru restrâns –“Mihai Voicu, președintele PNL Dolj și liderii PSD Dolj, Claudiu Manda, Lia Olguța Vasilescu și Ion Călin s-au întâlnit cu ocazia zilelor unei comune. Imaginile vorbesc de la sine: în Dolj, USL trăiește!” se arată în textul postării. USL Trăiește! – unul dintre cele trei sloganuri de campanie ale Alianței PSD-PC-UNPR pare să fie în asentimentul românilor, atât în spațiul virtual, cât și în viața reală.

Cu toate acestea, românii par să nu-l fi iertat pe Antonescu pentru ruperea USL și reorientarea către tabăra lui Băsescu, fapt ce determină, pe lângă scăderea continuă în sondaje a liberalului, și comentarii negative la adresa lui pe pagina de Facebook a USL. Unele comentarii sunt mai mult decât relevante în acest caz – „Să se duca acolo unde`i locul , lângă Blaga și Udrea ...nu se știe că " iuda la iuda trage ?"”, „Adevărații PNL-iști ar trebui acum să-l schimbe pe Crin la urgențe, că face exact ca Băsescu, comandă numai el părca ar fi proprietar pe moșia lui . PNL hotărâți-vă odată că acum e timpul” sau „Nu v-ați săturat de PDL,PMP ?păcat de PNL că au promis ca ne vor salva . S-a bătut cu pumnii în piept acum 2 ani . RUȘINE d-le CRIN! sunt dezamăgită că știu de ce-i poate capul lui BĂSESCU ,după ce-și vede sacii în căruță îți dă cu piciorul. Oare cei de la PNL nu știu ,au uitat?” Sunt doar câteva exemple.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mai, 2014
cantautor
Dle Sultanescu,
Excelenta
"Mortul de la groapa nu se mai intoarce..."
PS-mancarea de la pomana,a fost excelenta..
multumim PSD

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ