Draga Olteanu Matei, declaraţie-şoc despre şeful statului

| 14 mai, 2014

Draga Olteanu Matei a spus, într-o înregistrare video pentru "Sinteza Zilei", că îi este rușine cu președintele țării.

"Nu este președintele meu. Este un domn pe care eu nu l-am votat niciodată poate din instinct... nu știu. Nu mi-a plăcut, nu l-am votat. S-a nimerit să ajungă în fruntea în țării. Mi-e rușine. Mi-e cumplit de rușine. Un om ajuns într-un asemenea post se ascunde în spatele pupitrului prezidențial de unde insultă, jignește, umilește. Profită că este în spatele acestei pupitru pentru a le tăia vorba celor care îl interoghează și pentru a nu le permite să spună adevărul. Modul în care se ascunde este specific unui om laș, unui om fricos, unui om căruia îi este frică. Lăsând la o parte toate ilegalitățile pe care le-a comis... Mi-e profund rușine că domnia sa nu seamănă nici pe departe cu un președinte, ci cu un Hopa-mitică", a spus Draga Olteanu Matei la "Sinteza Zilei".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 2014
COCO
itrebare
Daca a fost la latrina 3 e clar ca va cinta ca si gidea,badea,ciuvica ,in loc sa -si vada de batrinete se apuca de comentrii politice,ce bun e felix turnatorul,barcagiul plagiator,bombonel, duicu.cosma, voicu,n.constantinescu,mazare,nicolescu,fenechiu,astia vreti sa ne conduca doamna?cu astia va mindriti? cu niste infractori?v-ati vindut sufletul, pcat de cariera dumneavoastra artistica,nu aveti pic de demnitae,ca om de cultura trebuia sa aveti o alta viziune ,pacat ca ati decazut in asa hal.
14 mai, 2014
tutu
intrebare
cine este babuta asta, de se baga in seama?
14 mai, 2014
nic
Dar plagiatorul va place d-na Draga?
Presupun ca avand un presedinte gen Ponta Pagiatorul nu o sa-ti mai provoace rusine doamna draga...M-ati dezamagit cumplit.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ