Draga Olteanu Matei şi-a pierdut speranţa în Klaus Iohannis: Nu mă aşteptam ca preşedintele să fie părtinitor

| 08 iun, 11:20

Draga Olteanu Matei s-a arătat profund decepţionată de scena politicii româneşti. Invitată la Antena 3, actriţa a declarat că nu se aștepta ca președintele Klaus Iohannis să fie "părtinitor".

"Luasem o gură de aer, luasem un elan la un moment dat pentru că acum vreo 3 ani când mi-a luat un interviu domnul Gâdea şi m-a întrebat pe cine aş vedea eu preşedinte. Pe de-o parte, am spus unul ca Florin Piersic, adică vreau ca președintele țării să arate bine, sau ca dl Iohannis. La Piersic nu se punea problema, dar la dl Iohannis m-am gândit chiar frumos la vremea aia, pentru că a făcut ce a făcut la Sibiu, e om de toată stima şi mai arată şi bine. Şi când colo... m-am așezat pe aşteptat... deocamdată stau şi cuget. Nu mă aşteptam ca domnul Iohannis să fie părtinitor. Eu am avut pentru Partidul Liberal o foarte mare stimă și admirație, pentru că știm cu toții din cine era compus, ce figuri de valoare și stăteam cu căciula în mână în faţa unui asemenea partid, dar acum nu mai putem să spunem lucrul acesta și-mi pare foarte rău. Nu poți să zici că în PDL n-or fi oameni de toată onoarea si cumsecădenia sau că în noul PNL n-or fi. Or fi, dar până acum nu au dovedit nimic, deocamdată n-au dovedit decât că vor să-i dea jos pe ăia și să vină ei la putere", a declarat Draga Olteanu Matei.

Pe de altă parte, marea actriţă a teatrului românesc a mai susținut că "Victor Ponta s-a apucat de treabă" și consideră deprimant că unii vor să-l întrerupă la jumătatea lucrului.

Citeşte şi: Cristian Preda, sugestie pentru Klaus Iohannis, după ce Victor Ponta a anunțat că nu demisionează

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 00:34
GICA CONTRA
CE SA SPUN S-A SCULAT SCROAFA DIN COCAP
EU CREDEAM CA TE-AI DUS CA LA CIT VIN BAGI IN TINE NU CRED CA VREUN NEURON SA MAI POATA GINDI. AUZI TU MAREA ACTRITA. PAI GINA PATRICHII CE A FOST BA? DAR CLODI BERTOLA? DAR LEOPOLDINA, CARMEN STANESCU, OLGA TUDORACHE? AI JUCA IN ROL DE FEMEIE IN CASA SI NIMIC ALTCEVA. AM AUZIT CA NICI NU MAI JUCAI DAR TE DUCEAI SA-TI RIDICI BANII DE LA TEATRU. TOTI ACTORII STIU ASTA. URITA ESTI. PROASTA ESTI. CE MAMA DRACU TE BAGI TU IN POLITICA. COMUNISTI ASA CUM ATI FOST TOTI ASA SINT SI AZI. CA SA TE DUCI SA TE PLINGI LA TELEVIZIUNEA UNUI SECURIST BORIT ARATI CU CINE UMBLI SI NU-MI ESTE GREU SA DEDUC CE HRAM PORTI. L....CUL PRINCIPESEI DE DIACONU A UITAT SA NE SPUNA CA SOTIA LUI ESTE FICA DE GENERAL DE SECU. MAMA VOASTRA DE NENOROCITI. MERITATI CA POPORUL ASTA CU TOATE CA ESTE ADORMIT SA SE MICTIONEZE CU BOLTA DE PE MASA PE VOI ARTISTII TURNATORI DE KKO DE LA PURIC LA BESOIU SI MA ASTEPT SI LA TINE UMFLATO SA FI DAT PE GOARNA CA ALTCUMVA CUM SA FI TU AICI LA VARAN. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! AM UITAT NU SINT BASIST BA NU MAI AM NICI CETATENIE ROMANA LUATA DE AIA AI TAI PE CIND NOI FACEAM CEVA IMPOTRIVA LUI PINGELICA TU ERAI MARE "HARTISTA." VAI DE MAMA VOASTRA!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ