Dragnea: Nu am fost atent și am votat pentru moțiune, din greșeală

| 11 oct, 13:30

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la ieșirea din plen, că a votat din greșeală în favoarea moțiunii simple pe sănătate.

"Vreau să vă spun că, după pledoaria domnului Bichineț, nu am fost atent și am votat pentru moțiune. Din greșeală", a declarat Dragnea.

Deputatul PMP Corneliu Bichineț a salutat, în plen, la ședința de vot final, prezența președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și a premierului Mihai Tudose, afirmând că faptul că au venit amândoi dă un semnal.

"Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaștem, primul ministru și Liviu Dragnea, coborând printre noi. Platon așa spunea în Republica: Am coborât în Pireu în sens de a veni din Atena în port. Eu mă bucur că sunteți aici și că ați venit amândoi pentru că dați un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat 4 ani la UNCJR în momente de balans, trebuie să dai dovadă de inteligență, iar Corneliu Bichineț de la Vaslui vă spune direct: Ține minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", a spus Bichineț.

Camera Deputaților a respins miercuri moțiunea simpla intitulată "PSD dăunează grav sănătății", inițiată de PNL, USR și PMP. S-au înregistrat 97 de voturi pentru, 149 împotrivă și 19 abțineri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ