Dragnea: Sunt absolut convins că președintele va accepta, luni, propunerea noastră de premier

| 21 iun, 17:29

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a declarat, miercuri, absolut convins că președintele Klaus Iohannis va accepta propunerea de premier pe care o va face alianța PSD-ALDE.

"Eu sunt absolut convins că președintele Iohannis va fi interesat în continuare de stabilitatea României. Toate mesajele publice pe care le-a dat în acest sens până astăzi au fost mai mult decât corecte și de apreciat și sunt absolut convins că luni, la consultări, când eu împreună cu domnul Călin Popescu Tăriceanu vom fi prezenți la Cotroceni, va accepta propunerea noastră", a spus Dragnea la Palatul Parlamentului întrebat dacă are certitudinea că președintele va desemna un premier propus de PSD.

El a adăugat că până în prezent nu a avut o discuție cu șeful statului.

"Până acum nu am avut o discuție. Din moment ce președintele a anunțat prin purtătorul de cuvânt că luni sunt consultările, nu avea sens să vorbim astăzi. Cred că avem timp suficient zilele următoare", a menționat Dragnea.

Acesta a mai spus că "era firesc" ca premierul Sorin Grindeanu să vorbească miercuri cu președintele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ