Dragnea: Am considerat că e incorect ca funcția de președinte de onoare al PSD să fie supusă la vot la fiecare congres

| 20 oct, 21:49

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a afirmat marți seară, într-o emisiune televizată, că este incorect ca funcția de președinte de onoare al PSD să fie supusă la vot la fiecare congres al formațiunii.

"Eu am avut o discuție cu domnul președinte Iliescu în săptămâna de dinainte de congres. Ne-am întâlnit, am vrut să discutăm câteva lucruri și printre altele am discutat și despre funcția de președinte de onoare, pe care eu am considerat că este incorect să o tot supui la vot la fiecare congres, ca și cum ar trebui să spunem mereu dacă îl votăm pe Ion Iliescu că este Ion Iliescu. Nu. Ion Iliescu este fondatorul acestui partid, are respectul cuvenit din partea partidului, din partea tuturor membrilor și a fost de acord cu mine", a declarat Liviu Dragnea, într-o emisiune la Realitatea TV.

Dragnea a reiterat că un președinte de onoare nu poate să fie într-o structură executivă a partidului.

"Al doilea subiect pe care l-am discutat: includerea domnului Iliescu în Biroul Permanent Național sau nu. Un președinte de onoare nu poate să fie într-o structură executivă și a fost de acord cu mine. Dimpotrivă, domnul președinte Iliescu poate participa la orice întâlnire, la orice ședință, a oricărei structuri de conducere din partid, dar nu poate fi pus într-o structură executivă, pentru că nu e corect", a punctat Dragnea.

Tag-uri: liviu dragnea, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ