Dragnea anunță pentru vineri o nouă ședință a PSD pentru desemnarea noilor miniștri

| 13 oct, 10:32

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi seara că în cursul zilei de vineri va avea loc o nouă ședință a Comitetului Executiv Național pentru a fi stabiliți înlocuitorii miniștrilor demisionari.

"Mâine (vineri — n.r.) o să avem din nou Comitet Executiv Național, la orele 12,00. Tot aici (sediul PSD din Bd. Kiseleff — n.r.), ca să discutăm despre înlocuitori. O să-l sun dimineață și pe domnul Tăriceanu, să vedem când putem avea o coaliție, să discutăm și cu partenerii noștri", a spus Dragnea, la finalul ședinței CExN.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara că ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și-au menținut în cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona.

"Au spus că în primul rând nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare și de a afecta activitatea guvernamentală", a spus Dragnea.

De asemenea, el a precizat că și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și-a prezentat demisia în ședința CExN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ