Dragnea atacă SRI. "Vor să îmi facă alt dosar penal"

| 17 mai, 17:39

Liviu Dragnea acuză SRI că ar face demersuri pentru deschiderea unui nou dosar penal în cazul șefului PSD - pentru incitarea la boicotul referendumului din 26 mai.

"SRI a făcut sesizare la Parchetul General că eu am de gând să boicotez lumea să meargă la referendum, ca să mai îmi facă un dosar penal. Eu despre referendum nu mai vreau să vorbesc absolut nimic. Când am îndemnat lumea să vină la vot, în 2012, m-au condamnat ăştia. În lege scrie că dacă împiedici în orice formă, boicotezi, împiedici lumea să vină la referendum este infracţiune. Nu s-a sesizat nimeni că la referendumul cu familia, USR şi nu numai au boicotat şi au îndemnat lumea să nu vină la vot. Fiecare om să meargă şi să voteze aşa cum îi dictează conştiinţa şi să hotărască el dacă votează sau nu, nu să mă întrebe pe mine. Că veni vorba de SRI, este un domn, Dan Andrei, care este şef la Secţia de protejarea Constituţiei. Se lăuda domnul Hellvig că a rupt orice legătură cu DNA. Domnul Dan Andrei aproape în fiecare zi din săptămână e la DNA şi când nu e el la DNA vin şefii de la DNA la el la sediu. Cum e domnule Hellvig, mai minţi în continuare cu legătura asta SRI şi DNA?", a spus joi Liviu Dragnea.

Întrebat dacă PSD a luat o decizie cu privire la prezenţa la vot pentru referendum, Dragnea a susţinut că este "o minciună" faptul că social-democraţii vor boicota referendumul.

"Este o minciună. PSD a spus în permanenţă că noi susţinem întrebările de la referendum. Cu referendumul au probleme Iohannis, pe de o parte, că habar nu are de întrebările pe care le-a pus, pentru că nu l-a interesat, iar pe de altă parte au o problemă USR şi PNL, pentru că ei, dacă vor veni la guvernare, vor să modifice prin ordonanţă de urgenţă legile Justiţiei. Deci ei sunt cei mincinoşi în referendum, noi susţinem aceste întrebări", a afirmat Dragnea, aflat într-o vizită în judeţul Dolj.

Tag-uri: liviu dragnea, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ