Dragnea: Colaborarea cu ALDE şi UNPR rămâne aceeaşi. UNPR va merge cu listă separată doar la CGMB

| 18 mar, 17:44

Colaborarea PSD cu UNPR şi ALDE rămâne aceeaşi, însă UNPR va merge cu listă separată la alegerile pentru componenţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti, a declarat, vineri, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul Comitetului Executiv Naţional al formaţiunii.

"Din toate analizele realizate de noi şi de toţi cei cu care ne-am consultat, cea mai bună variantă este ca PSD, ALDE şi UNPR să aibă candidaturi separate pentru lista de consilieri generali. UNPR nu doreşte să-şi pună candidat pentru Primăria Capitalei, va merge cu listă separată doar la Consiliul General, ALDE urmează să se hotărască, probabil că vor pune candidat", a detaliat Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă. 

În ceea ce priveşte relaţiile de colaborare ale PSD cu ALDE şi UNPR, discuţiile rămân deschise în teritoriu.

"În ţară, discuţiile rămân deschise, sunt unele judeţe unde deja discuţiile sunt avansate şi au hotărât împreună cum vor merge, iar în Parlament colaborarea va fi la fel de bună, eu sper chiar şi mai bună faţă de ultima perioadă", a menţionat liderul PSD. 

Liviu Dragnea a adăugat că a existat o analiză reciprocă a PSD şi ALDE în privinţa candidaţilor. 

"Cu ALDE au existat analize pe care le-am făcut şi noi, şi dumnealor şi din aceste analize a reieşit că şi pentru PSD, şi pentru ALDE, din punct de vedere electoral, este mult mai bine să se meargă separat. Vorbim de electorate puţin diferite şi interesul şi al nostru, şi al colegilor de la ALDE este ca fiecare partid să obţină maximum din potenţialul pe care îl avem", a arătat liderul social-democraţilor. 

Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat, vineri, candidaţii pentru Primăria Generală a Capitalei (Gabriela Firea) şi la sectoare Dan Tudorache (1), Neculai Onţanu (2), Robert Negoiţă (3), Daniel Băluţă (4), Daniel Florea (5) şi Gabriel Mutu (6).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ