Dragnea: Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PPDD

| 13 iun, 2014

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în opinia sa sunt şanse farte mici să se mai discute despre cooptarea PPDD la guvernare.

„Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PPDD, nediscutând niciodată într-un mod serios. A fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv judeţele unde putem construi majorităţi”, a spus Dragnea.

Întrebat care e stadiul negocierilor dintre PSD şi PPDD, Dragnea a răspuns: ”Suntem ca la început, adică mai avem puţin şi începem”.

Dragnea a menţionat că în acest moment sunt cinci judeţe unde s-au constituit majorităţi împreună cu PPDD. „Mai sunt 10-11 judeţe unde este posibil să se realizeze majorităţi. Cred că ne putem vedea săptămâna viitoare cu PPDD să analizăm ce s-a întâmplat în această perioadă în ce priveşte posibila constituire a majorităţilor în teritoriu”, a spus Dragnea.

El a spus că obiectivul prinicpal al primei întâlniri cu PPDD a fost constituirea acelor majorităţi în judeţe. „Nici de la început nu s-a pornit cu intrarea la guvernare a PPDD, obiectivul nostru principal a fost în permanenţă colaborarea locală”, a adăugat Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ