Dragnea deplânge gestul lui Adrian Sobaru

| 25 sep, 2014

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi că incidentul produs de angajatul TVR Adrian Sobaru reprezintă un gest regretabil şi că lui, personal, îi pare foarte rău de cele întâmplate.

'Este un gest regretabil, mie mi-a părut rău de ceea ce s-a întâmplat. Din câte ştiu eu, Guvernul l-a ajutat pe domnul Sobaru şi familia dumnealui, şi cu locuinţă. Nu ştiu toate resorturile care l-au determinat să facă lucrul acesta şi este păcat că s-a întâmplat. Mie, personal, îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat. Atât aş vrea să comentez', a afirmat Dragnea într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Vicepremierul a adăugat că în urma acestui incident nu s-a dispus nicio măsură care să vizeze întărirea gradului de securitate a sediului Guvernului, considerându-se că măsurile aplicate în prezent, inclusiv pe partea de infrastructură, sunt acoperitoare.

Adrian Sobaru, devenit cunoscut după ce, în 2010, s-a aruncat de la balconul sălii de plen a Parlamentului într-o tentativă de sinucidere în semn de protest, a intrat miercuri intenţionat cu maşina în gardul de la Palatul Victoria.

Citeşte şi: Adrian Sobaru, care s-a aruncat de la balconului Parlamentului, a intrat cu mașina în gardul Guvernului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ