Dragnea despre doctoratul lui Tudose: Și Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier foarte bun

| 26 iun, 15:14

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, în legătură cu suspiciunile de plagiat de care este acuzat Mihai Tudose, propus pentru funcția de premier de conducerea partidului, că și Victor Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier "foarte bun".

"Nu sunt specialist în doctorate, dar îmi aduc aminte că și Victor Ponta a fost acuzat de plagiat și a fost un premier foarte bun", a precizat Dragnea, întrebat dacă plagiatul este o problemă de moralitate sau una de integritate, așa cum a enunțat președintele Klaus Iohannis.

Întrebat dacă Mihai Tudose îndeplinește criteriile impuse de președintele Klaus Iohannis, în condițiile în care planează asupra lui o suspiciune de plagiat în lucrarea de doctorat, Liviu Dragnea a răspuns că da.

"Mihai Tudose a ales să nu meargă cu procedura până la capăt, să ajungă în instanță. Mihai Tudose nu și-a luat acel doctorat pentru a-i folosi pentru un salariu sau niște venituri mai mari. În condițiile în care a apărut acea discuție, a decis să facă cerere conform legii, să își retragă doctoratul și cu asta, basta", a afirmat Dragnea.

Ministrul interimar al Economiei, Mihai Tudose, a fost validat pentru funcția de premier de Comitetul Executiv Național al PSD, a anunțat, luni, vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu.

Tag-uri: liviu dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ