Dragnea, despre majorarea indemnizaţiilor parlamentarilor: Este suficient ce s-a aprobat până acum

| 18 ian, 17:04

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, în legătură cu posibilitatea majorării indemnizaţiilor parlamentarilor, că pentru aceştia este "suficient" ce s-a aprobat până acum, dar a menţionat că se impune discutarea salarizării tuturor bugetarilor, lege care trebuie finalizată, transmite Agerpres.

"Există un proiect pe care doamna Rovana Plumb zice că l-a lăsat la minister, să vedem dacă Guvernul se apleacă asupra lui sau vine cu alt proiect. Doamna Rovana Plumb, din partea PSD-ului, va trebui (...) să poarte discursul public pe acest subiect. Cel puţin în prima perioadă", a precizat Dragnea, ca răspuns la o întrebare pe acest proiect de lege. 

El a adăugat că, în primul rând, Rovana Plumb, fost ministru al Muncii, trebuie să explice "foarte bine" partidului această lege, pentru ca partidul să o înţeleagă şi să hotărască dacă o susţine în integralitatea sa. 

"Cel mai important lucru îl reprezintă impactul bugetar. Să vedem dacă această lege sau altă lege cu care vin cei de la Guvern, poate să fie sustenabilă din punct de vedere al veniturilor acestei ţări. Pentru că putem să ne dorim foarte multe lucruri şi să vedem că nu avem susţinere. Au fost legi de majorări salariale care au fost blocate şi care nu au fost aplicate până la urmă", a mai precizat liderul social-democrat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ