Dragnea, după discursul lui Iohannis, la bilanțul DNA: Dacă va continua așa, va greși!

| 28 feb, 14:22

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după ce președintele Klaus Iohannis a declarat la bilanțul DNA, că ”nişte inculpaţi şi nişte condamnaţi penali, prinşi de instituţiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat”.

”Este o declarație falsă, dacă va continua așa, va greși!”, a spus Dragnea. Replica lui Dragnea vine după ce președintele a declarat:

”Nişte inculpaţi şi nişte condamnaţi penali, prinşi de instituţiile statului încălcând legea, s-au unit pentru a-i discredita pe cei care i-au cercetat. Există un proverb românesc: "Minciuna umblă cât umblă, până i se înfundă". Toate aceste acţiuni nu au şanse de reuşită. (...) Democraţia s-a consolidat în România, iar spiritul civic se manifestă cu mult curaj. Vreau să fiu foarte clar cu privire la un lucru: în lupta dintre nou şi vechi, dintre cei corupţi şi cei care combat corupţia, va câştiga România modernă, care acţionează în spiritul valorilor occidentale şi al statului de drept", a spus preşedintele României, în discursul său la prezentarea bilanţului DNA pentru anul 2017.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ