Dragnea, după patru ore de discuții cu Tudose: Planul de guvernare, îndeplinit și chiar depășit

| 21 aug, 16:57

Întors din vacanță, președintele PSD, Liviu Dragnea, a descins, luni, la Palatul Victoria, pentru o discuție cu premierul Mihai Tudose.

Vizita șefului social-democraților, care a durat circa patru ore, a venit după ce premierul a decis să-și trimită Corpul de control la Tarom și, atenție, la Compania Națională de Investiții, societatea care funcționează sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale. Adică, sub controlul lui Sevil Shhaideh, unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea.

 

„Am discutat despre prioritățile legislative ale Guvernului pentru această toamnă, despre Comitetul Executiv pe care îl vom organiza în zilele următoare, despre stadiul în care se află implementarea programului de guvernare - și, trebuie să recunosc, pentru mine este o veste foarte bună, au început să-l și depășească, ceea ce-mi dă de gândit -, despre nivelul încasărilor, creșterea economică și faptul că cea mai mare parte din întârzieri au fost recuperate”, a declarat Dragnea.

Întrebat dacă a fost abordat și subiectul controlului dispus de premierul Tudose la Tarom și la CNI, șeful PSD a dat un răspuns parțial.

„Sper să nu se supere premierul, a vrut să deschidă subiectul Tarom și i-am spus că nu mă interesează cine e acolo, vreau doar ca această companie să ajungă așa cum am stabilit în programul de guvernare”, a spus Dragnea.

La rândul său, întrebat ce l-a nemulțumit la conducerea CNI de a dispus controlul, premierul Mihai Tudose a răspuns: „Dacă v-aș spune acum dumneavoastră, credeți că controlul ar mai avea vreun rost? Nu. A fost o reclamație, o sesizare care, iertați-mă, dar așa se procedează. Când vine o hârtie de genul acesta, trimiți Corpul de control să vezi dacă e sau nu adevărat”.

La insistențele presei, șeful Executivului a precizat că sesizarea a fost primită de la „un cetățean”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ