Dragnea: Eu nu am nicio afacere și nicio proprietate în Brazilia. E o legendă care circulă de foarte mulți ani

| 01 mar, 15:21

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că el nu are nici afaceri și nici proprietăți în Brazilia, asta fiind o legendă care circulă de foarte mulți ani.

"Eu nu am nicio afacere în Brazilia, nu am nicio proprietate în Brazilia, este o legendă care circulă de foarte mulți ani. Dacă dvs sau alții îmi găsiți acolo proprietăți, vă promit că le donez. Eu merg în Brazilia de 11 ani și îi anunț pe toți cei care sunt preocupați de asta că o să mai merg, așa cum am mers și în alte locuri din lume. Am stat în Brazilia în foarte multe locuri, Brazilia e o țară mare. Nu am făcut nimic ilegal. Din câte știu, am avut și încă am dreptul să circul liber în această lume. Nu cunosc strada Cocotierilor", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă a stat în Brazilia la o anume pensiune de pe strada Cocotierilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ