Dragnea: Excluderea lui Vanghelie din PSD nu are legătură cu ce se întâmplă astăzi

| 12 mar, 19:02

Excluderea lui Marian Vanghelie din PSD nu are legătură cu anchetarea primarului sectorului 5 de către procurorii DNA, a declarat joi președintele executiv al partidului, Liviu Dragnea.

El a precizat că nu dorește să comenteze acuzațiile aduse de DNA primarului sectorului 5, pentru că nici nu le-a văzut. "Nu le vedem în niciun fel. Nu sunt procuror, nu am informații din dosar, nu vreau să comentez. Sincer, nici măcar nu le-am văzut, numai am auzit (n.r. acuzațiile). N-are nicio legătură cu ceea ce se întâmplă astăzi (n.r. excluderea lui Vanghelie). PSD a luat o decizie având ca și argumente o serie de fapte, comportamente, atitudini ale d-lui Marian Vanghelie, ca și ale d-lui Mircea Geoană", a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

Liderul social-democrat nu a dorit să comenteze nici redeschiderea dosarului Mineriadei din 13 — 15 iunie 1990. "Nu vreau sa comentez, nu mă pricep, nu am pregătire juridică. Sunt inginer și refuz să-mi dau cu părerea într-un domeniu la care nu mă pricep", a susținut el.

Procurorii DNA au efectuat joi mai multe percheziții, inclusiv la locuința edilului Marian Vanghelie și la Primăria sectorului 5, au declarat surse judiciare.

Sursele citate susțin că este vorba de fapte comise din 2007 până în prezent privind lucrări publice ilegale acordate. iar prejudiciul s-ar ridica la o sumă foarte mare.

Citeşte şi: LOVITURĂ NEAŞTEPTATĂ: Cine l-a TURNAT pe Marian Vanghelie la DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ