Dragnea îi dă replica lui Băsescu: Sunt un băiat de la ţară, crescut curat şi sănătos şi mă mândresc cu asta

| 30 iul, 16:24

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, în replică la afirmaţiile lui Traian Băsescu care a spus despre el că este un băiat de la ţară, că se mândreşte că este un băiat de la ţară, "crescut curat şi sănătos, educat de părinţii săi".

"Am aflat aseară de la Traian Băsescu că sunt un băiat isteţ de la ţară. E mai greu de înţeles cum să fii un băiat de la ţară şi să creşti printre blocuri. Eu sunt un băiat de la ţară, crescut curat şi sănătos şi educat de părinţii mei şi mă mândresc cu asta. Unul dintre programele mele de suflet atât ca ministru, cât şi în alte funcţii pe care le deţin, este modernizarea, reabilitarea, învierea satului românesc”, a susţinut Dragnea.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, la B1 Tv, că Liviu Dragnea a fost unul dintre cei pe care îi simpatiza când era în PDL, arătând că acesta este "tipul omului de la ţară, isteţ, care a luat şmecheria oraşului”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ