Dragnea, noi tertipuri ca să scape de închisoare

| 17 mai, 11:33

Liviu Dragnea se folosește de toate trucurile ca să-i convingă pe judecătorii de la CEDO că trebuie să-l scape de condamnarea din dosarul Referendumul. În ajutor i-ar fi sărit și premierul Viorica Dăncilă, care l-a demis pe agentul guvernamental care a îndrăznit să pledeze împotriva șefului PSD.

În locul lui a fost numit un tânăr avocat care cere Curții Europene a Drepturilor Omului aplicarea precedentului invocat chiar de apărătorul lui Dragnea. Mai exact, cazul a doi sloveni, cărora CEDO le-a dat câștig de cauză pentru că judecătorul lor s-a pensionat. Iar procesul pe fond a fost refăcut și finalizat de alți magistrați, care nu au participat la analizarea probelor.

CEDO va trebui să decidă dacă lipsa celor două semnături este similară cu situația din Slovenia. În funcție de argumentele părților și de jurisprudență, se va lua o decizie.

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ