Dragnea: Nu este nicio discuție cu nimeni de la Cotroceni despre schimbarea prim-ministrului

| 01 oct, 15:37

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, într-o conferință de presă la Târgu-Jiu, susținută alături de premierul Victor Ponta, că nu a discutat cu nimeni de la Cotroceni referitor la o eventuală schimbare a șefului Executivului după Congresul PSD.

"Nu este nicio discuție făcută sau începută cu nimeni de la Cotroceni despre schimbarea prim-ministrului. Trebuie să discutăm în mod serios despre astfel de lucruri, a fost moțiunea de cenzură care a picat și PSD și UNPR și ALDE au susținut Guvernul și minoritățile, restul sunt speculații. Chiar dacă încă nu am fost ales președinte al partidului, ca președinte interimar vreau să vă spun că cea mai credibilă sursă din PSD sunt eu. Oricine altcineva își dă cu părerea nu există o asemenea discuție. Eu nu resping niciun fel de negociere cu nimeni, dar nu vreau să construim scenarii pe niște ipoteze despre care se vorbește de două luni de zile. Dacă voi avea orice fel de întâlnire cu președintele, presa va ști de ea. Nu o să fac nicio întâlnire ascunsă", a spus Liviu Dragnea.

Președintele interimar al PSD a făcut aceste precizări fiind solicitat să comenteze informația, provenită din surse politice, conform căreia ar fi purtat discuții la nivelul Cotroceniului despre schimbarea lui Victor Ponta după Congresul PSD.

CITEŞTE ŞI Victor Ponta, despre schimbarea sa din funcţie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ