Dragnea pregătește protestele din campania pentru europarlamentare. Decizie de ultimă oră

| 29 mar, 10:30

Primarii și președinții de consililor județene PSD din țară au o întâlnire, joi, la Parlament, cu liderul partidului Liviu Dragnea și conducerea formațiunii, pentru discuții despre organizarea campaniei electorale naționale la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Este o ședință de lucru, nu este prima, au mai fost ședințe de lucru cu responsabilii din teritoriu. Astăzi, din nou o ședință cu trei regiuni și vom munci cu fiecare județ în parte până după-amiază târziu, când vom avea și o conferință de presă. Cu siguranță, da (participă la aceste întâlniri și Liviu Dragnea -n.r.). Nord-Est, Sud-Est și Sud Munteania”, a afirmat Mircea Drăghici, coordonator de campanie.

Referitor la organizarea unor mitinguri în țară, Mircea Drăghici a precizat că în partid nu a fost luată nicio decizie.

„Fiecare județ va decide ce are de făcut și să ne amintim că încă nu suntem în campanie electorală. Nu s-a luta o decizie ( referitor la organizarea unui miting de amplaore -n.r.), astăzi vom lucra strict pe ceea ce înseamnă activul de partid și misiunea fiecăruia în parte”, a mai spus social-democratul.

Social-democrații au depus marți lista candidaților pentru europene, alături de 1.395.000 de semnături de susținere, a anunțat secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu. PSD deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram și senatorul PSD Claudiu Manda.

Alți social-democrați care completează lista candidaților sunt: Cristian Terheș, Dan Nica, Maria Grapini, Tudor Ciuhodaru, Dragoş Benea, Victor Negrescu, Andi Cristea, Natalia Intotero, Gabriela Zoană, Bianca Gavriliţă, Emilian Pavel, Doina Pană, Crina Fiorela Chilat, Bălănică Mariana, Răzvan Popa, Luminiţa Jivan, Păvelescu Alin.

Campania electorală începe pe 27 aprilie și se încheie pe 25 mai, ora 7.00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ