Dragnea: PSD propune să se despartă funcția de președinte de cea de director general la TVR

| 23 sep, 13:17

Președintele interimar al social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că PSD propune ca funcția de președinte și cea de director general al TVR să fie despărțite, iar directorul general să fie desemnat în baza unui concurs managerial.

"Vă propun să se despartă funcția de președinte de funcția de director general, Consiliul de administrație să fie un vot politic pentru că așa prevede legislația, dar directorul general, cel care conduce efectiv televiziunea să fie desemnat în baza unui concurs managerial după criterii foarte stricte, moderne și europene, cu obiective clare, precise, pentru rentabilizarea și aducerea televiziunii publice acolo unde toți cetățenii se așteaptă", a spus Dragnea în plenul comun al Parlamentului.

El a adăugat că PSD este deschis ca, săptămâna viitoare, împreună cu colegii din opoziție și cu cei din coaliție să aibă o discuție pentru ca Televiziunea Română să fie într-adevăr o instituție respectată și care să își atingă obiectivele.

Raportul de activitate pe anul 2014 și contul de execuție ale SRTV au fost respinse de plenul comun al Camerei Deputaților și Senatului cu 115 voturi "pentru", 222 voturi "împotrivă". Potrivit legii, Consiliul de Administrație și președintele-director

Tag-uri: liviu dragnea, psd, tvr
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ