Dragnea: Rectificarea bugetară e pozitivă. Dacă unii au probleme cu aritmetica, este problema lor Citeste mai mult pe RTV.NE

| 12 sep, 15:52

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a afirmat marţi, la Parlament, referitor la criticile PNL cu privire la rectificarea bugetară, că aceasta este pozitivă şi „făcută la vedere”, iar dacă unii au probleme cu aritmetica, este strict „problema lor”.

„Rectificarea este pozitivă, este făcută la vedere. Dacă unii au probleme cu aritmetica, este problema lor, dar pe fond sunt mai multe... Nu am înţeles foarte bine: faptul că este o creştere economică este o greşeală? Veniturile încasate efectiv arată la ora asta că sunt venituri în plus şi ăsta este motivul principal pentru care se face o rectificare pozitivă. În general, când sunt bani în plus se face o rectificare pozitivă. Rar sunt Guverne la care plus cu plus dă minus, la noi nu este cazul”, a spus liderul PSD.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat marţi proiectul de rectificare bugetară anunţat săptămâna trecută de Ministerul Finanţelor, spunând că acesta scoate la iveală toate minciunile liderilor PSD şi că i se pare paradoxal ca într-o perioadă de creştere economică peste estimări, veniturile la bugetul de stat să scadă.

 

Tag-uri: dragnea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ