Dragnea rupe tăcerea despre zvonul că Dâncu şi Zgonea ar fi propuşi pentru funcţia de premier

| 19 oct, 16:07

Liviu Dragnea a declarat, luni, legat de zvonul potrivit căruia Vasile Dâncu şi Valeriu Zgonea ar putea fi propuşi pentru funcţia de premier, că totul este "dezinformare" şi că nu comentează o "asemenea prostie".

 

"Am citit in presa ca pe masa presedintelui Iohannis a ajuns un plic de la SRI cu doua nume: Vasile Dancu si Valeriu Zgonea. Chiar nu pot sa comentez o asemenea prostie. Nu cred ca SRI se ocupa cu asa ceva, sa trimita presedintelui plicuri cu niste nume. Nu am ce sa comentez. Este o dezinformare", a spus Liviu Dragnea după şedinţa BPN de luni.

Intrebat daca ar putea lua in calcul vreunul dintre cele doua nume vehiculate pentru functia de premier, Dragnea a spus: "Eu iau in calcul un nume si il iau foarte in serios: Victor Ponta. Si din cate stiu, Victor Ponta nu a fost trecut in niciun plic, a fost votat in Parlament si sustinut si in Congres".

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ