Dragnea şterge pe jos cu Vanghelie. Dezvăluirea ruşinoasă despre edilul sectorului 5

| 21 ian, 22:07

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri seara, că principalul motiv pentru care Mircea Geoană și Marian Vanghelie au fost dați afară din partid a fost legat de faptul că cei doi au sabotat activitatea din perioada campaniei electorale pentru prezidențiale, ceea ce a "umplut paharul".

"Au fost multe motive, dar cel mai important motiv a fost ceea ce știam cu toții, și care de fapt a umplut paharul, și anume că în timpul campaniei electorale la europarlamentare și la prezidențiale, Marian Vanghelie nu a muncit pentru partid, ba dimpotrivă, iar în timpul campaniei de prezidențiale și Mircea Geoană a avut aceeași poziție. Au avut întâlniri cu cei de la PNL-PDL, Marian Vanghelie le-a cerut unora să se strângă semnături nu mai știu pentru ce candidat la europarlamentare. Lucrurile astea erau știute. Tot în timpul campaniei electorale, când lumea era conectată la alegerile prezidențiale, ei sunau liderii din teritoriu pentru a discuta despre ce se întâmplă cu partidul după aia. Aceste lucruri s-au spus în Comitetul Executiv Național. Prima dată au spus că nu. După ce mai mulți lideri județeni au confirmat lucru ăsta, sigur că nu au avut ce să mai spună", a declarat Dragnea, la Realitatea TV.

Întrebat dacă se poate spune că cei doi au sabotat partidul, el a răspuns afirmativ. "Nu spun eu asta, e o certitudine, toată lumea a știut asta, pentru că altfel nu exista un vot, mă rog cu două excepții, un vot în unanimitate în Comitetul Executiv Național", a adăugat Dragnea.

Citeşte şi: Replica usturătoare a lui Liviu Dragnea către o prezentatoare TV

El a dat apoi un exemplu de mesaj transmis de Marian Vanghelie liderilor din teritoriu, pentru noul partid. "Eu primesc în fiecare zi mesajele pe care le primesc colegii mei din teritoriu de la Marian Vanghelie: 'Bună dimineața , domnule președinte, v-ar interesa o nouă provocare în cariera dumneavoastră politică? Am auzit la sediul central doar cuvinte de laudă la adresa dumneavoastră și în viitorul apropiat vă vreau în echipa mea pentru a forma noul PSD. Marian Vanghelie'. Nici nu le spune pe nume, ci domnule președinte de la județul nu știu care. Ăsta era de la Mehedinți", a arătat Liviu Dragnea.

Potrivit acestuia, oamenii nu iau în serios aceste discuții și ceea ce propune Mircea Geoană. "Am înțeles de la Mircea Geoană că s-a întâlnit cu doamna Nuland și i-a spus doamna Nuland să dea guvernul jos. Bineînțeles că Ambasada Americii a ieșit și a corectat această minciună a lui Mircea Geoană. Prima dată au zis ca vor să-și facă partid, ulterior au zis că nu mai vor să-și facă partid, ci că vor in interiorul partidului să genereze această revoltă. PSD într-o majoritate zdrobitoare este interesat acum de actul de guvernare, atât la nivel central cat si la nivel local și de ceea ce aleșii noștri locali au de făcut în continuare, și anume să continue proiectele începute în 2012, în 2013 și in 2014. Și asta facem. Avem Comitet Executiv Național la sfârșitul lunii, unde avem și întâlniri cu grupurile parlamentare, avem Consiliu Național, și vrem să ne ocupăm cât mai mult de ceea ce înseamnă guvernare, pentru că guvernare înseamnă să faci lucruri pentru oameni. Nu cred că omul se simte mai bine dacă noi stăm și dăm răspunsuri la ceea ce spune Geoană și Vanghelie", a mai spus preşedintele executiv al PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 ian, 12:37
cantautor
n-am inteles cum a sters pe jos Dragnea cu Vanghelie..
n-am inteles care-i chestia rusinoasa..
de fapt,n-am inteles ce faci tu,esti avocatul lui Dragnea?
de unde stii care spune adevarul?
Dragnea este tipul ala din judetul unde si mortii voteaza?
22 ian, 18:50
aramy
corect
Nici eu nu am inteles nimic. Cred ca trebuia sa citesc intai comentariul tau si asa nu mai pierdeam timpul citind postul asta de rahat.
Toti pacalicii au inceput sa umple titlurile cu "socant","terifiant","groaznic", si tot asa, iar noi in fuga noastra dupa senzatii ne pierdem timpul citind toate mizeriile.
22 ian, 09:22
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase
22 ian, 08:15
Adam
Cea mai buna oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ