Dragnea: Sunt curios dacă, după ce premierul își va depune mandatul, primarul sectorului 4 se va gândi totuși să demisioneze

| 04 noi, 11:37

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus miercuri că este curios ce va face primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, după ce premierul își depune mandatul.

"O să avem niște discuții în coaliție și cu președintele Iohannis, dar lucrurile nu mai pot rămâne așa. Dacă un primar nu a vrut să-și asume niciun fel de responsabilitate și a adoptat politica struțului, noi nu putem rămâne insensibili sau fără reacție în fața populației. Președintele trebuie să numească un alt premier, deocamdată nu luăm în calcul nimic, pentru că de aici înainte începem să discutăm.

Citeşte şi:  BREAKING NEWS: Victor Ponta a anunţat DEMISIA GUVERNULUI. "Îmi depun mandatul de prim-ministru"

Nu ne putem juca cu situația actuală, din acest moment toți actorii politici, partidele, președintele, trebuie să găsim o soluție pentru ca această țară să rămână stabilă. Eu sunt curios, dacă după ce premierul își va depune mandatul, primarul sectorului 4 se va gândi totuși să demisioneze. Sunt foarte curios, câți lideri europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să-și depună mandatul și să înțeleagă că totuși România este în altă etapă, societatea vrea altceva, oamenii vor altceva?", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Citeşte şi: Care sunt VARIANTELE de premier după demisia lui Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ