Dragoș Săvulescu, condamnat alături de Borcea și Mazăre în dosarul retrocedărilor, de negăsit

| 08 feb, 16:36

Dragoș Săvulescu, om de afaceri și fost acționar la Dinamo, condamnat joi de Înalta Curte la cinci ani și jumătate de închisoare în celebrul dosar al retrocedărilor ilegale din Constanța, este de negăsit de către polițiști.

 

Surse din Inspectoratul General de Poliție au dezvăluit pentru site-ul g4media.ro că oamenii legii suspectează că Săvulescu ar fi plecat la Monte Carlo.
Dragoș Săvulescu s-a remarcat și în roluri minore la Hollywood, el jucând într-un film alături de mult mai celebrii Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones și Gal Gadot.
30 de condamnări în dosarul retrocedărilor
Poliţiştii constănţeni au început procedurile pentru emiterea mandatului european de arestare şi a celui de urmărire internaţională pe numele fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedării unor terenuri din Mamaia, scrie news.ro.
În total, peste 30 de persoane au fost condamnate în dosar, unele cu suspendare, altele cu executare. Şapte persoane s-au predat deja la Poliţia Judeţeană Constanţa pentru a fi încarcerate.
În acelaşi dosar, Cristian Borcea şi Nicuşor Constantinescu au fost condamnați la cinci ani de închisoare. Fostul acţionar al Dinamo Cristi Borcea s-a predat vineri dimineaţă la IPJ Ilfov, pentru a fi încarcerat , el întorcându-se după gratii la şapte luni după ce fusese pus în libertate. Conform procedurii, după întocmirea documentelor necesare, Borcea ar urma să stea o perioadă în carantină.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ