Dragoş Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene. Iohannis a semnat decretul de numire

| 27 oct, 11:32

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dragoş Cristian Dinu în funcţia de ministru al Fondurilor Europene.

Premierul Dacian Cioloş l-a propus pe secretarul de stat din Ministerul Fondurilor Europene, Cristian Dragoş Dinu în locul lui Cristian Ghinea, care a demisionat miercuri din funcţia de ministru al Fondurilor Europene. Dragoş Cristian Dinu va depune astăzi, de la ora 18.30, jurământul de încvestitură în funcţia de ministrul al Fondurilor Europene.  Administraţia Prezidenţială anunţă că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc joi, ora 18:30, la Palatul Cotroceni. Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea şi-a anunţat în această dimineaţă demisia din Guvern, el urmând să candideze pe listele USR la parlamentare.

„Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1.E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie. A fost intens. Şi a fost o onoare! De azi începe altceva“, a anunmţat Cristian Ghinea pe Facebook. „Adevărul“ a scris ieri Cristian Ghinea va fi singurul ministru tehnocrat care va lăsa Guvernul Cioloş pentru a candida la parlamentare din partea USR. Din eşalonul doi al Guvernului, vor mai face pasul către USR alţi trei secretari de stat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ