Dragoş Doroş, preşedintele ANAF: "În ultimii cinci ani am câștigat 75% dintre procesele cu contribuabilii"

| 29 apr, 18:22

Numărul de litigii în care este implicat ANAF-ul este mare și analizăm această situație pentru a schimba lucrurile a declarat la emisiunea Capital TV, Dragoş Doroş, preşedintele ANAF.

ANAF are multe procese pe rol, însă în ultimii cinci ani numărul celor câștigate este mult mai mare decât al celor pierdute, spune Dragoș Doroș. Astfel, în perioada 2011-2015, ANAF a câștigat 75% dintre litigii.

"În ceea ce privește inspecțiile fiscale, aceste se fac în urma unei analize de risc, iar aceasta trebuie mult mai bine elaborată și pusă la punct. Ceea ce pot să vă spun, nici în 1996, când eram inspector fiscal la Constanța și nici în prezent nu există ținte de îndeplinit în ceea ce privește amenzile. Inspectorii ANAF sunt judecați după mai mjulte criterii de performanță, iar cuantumul amenzilor nu este unul dintre ele", a spus Doroș.

Tag-uri: ANAF, Dragos Doros
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ