Drept la replică

| 18 apr, 16:55

Urmare a publicării articolului „DNA porneşte TĂVĂLUGUL achiziţiilor publice: Un important personaj e cercetat”, în temeiul art. 41 din Legea nr. 504/2002 a audiovizualului, Societatea de avocaţi RAŢIU & RAŢIU și av. Monica Raţiu transmit următorul drept la replică:

Site-ul obiectiv.info a publicat pe data de 12.04.2018 articolul „„DNA porneşte TĂVĂLUGUL achiziţiilor publice: Un important personaj e cercetat”. Articolul conţine o însăilare de afirmaţii neadevărate şi calomniatoare cu privire la Societatea de avocaţi RAŢIU & RAŢIU şi personal cu privire la d-na av. Monica Raţiu, partener coordonator al acestei societăţi prin asocierea cu pretinse fapte de corupţie la nivelul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor şi cu ceea ce articolul intitulează „mafia achiziţiilor publice”. Precizăm că singurul nivel de relaționare între d-na av. Rațiu si dl. Popa, președintele CNSC, este reprezentat de participarea la două conferințe (una în anul 2016 și una în anul 2017) pe tema achizițiilor publice și parteneriatului public-privat, fără a purta cu aceste ocazii vreo discuție. În continuare, d-na Monica Raţiu este prezentată în mod lipsit de orice suport probator ca fiind anterior implicată în cercetarea unor fapte de corupţie legat de pretinsa intermediere a unor şpăgi care ar fi fost solicitate de ministrul Dan Şova de la mai mulţi constructori de drumuri. Precizăm că nici această implicare anterioara în pretinse cercetări pentru presupuse fapte de corupţie nu a existat, nici d-na Rațiu nici vreun alt avocat al firmei nefiind vreodată cercetat sau solicitat să depună mărturie în sensul celor scrise în articol. Toate aceste insinuări şi afirmaţii reprezintă atingeri grave aduse dreptului la demnitate şi dreptului la imagine aşa cum sunt consacrate şi apărate de lege. Societatea de avocaţi RAŢIU & RAŢIU şi av. Monica Raţiu în nume personal vor acţiona persoanele responsabile de conceperea şi publicarea acestor afirmaţii mincinoase în faţa instanţelor pentru constatarea caracterului ilicit al faptei săvârşite şi luarea măsurilor reparatorii inclusiv la plata de despăgubiri pentru prejudiciul astfel creat.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ