DUEL fără precedent în familia PREZIDENŢIALĂ. Klaus Iohannis vs Carmen Iohannis

| 24 sep, 08:10

În familia prezidenţială se pregăteşte un duel inedit. Atât preşedintele, cât şi soţia sa sunt pasionaţi de tenis, iar un duel între cei doi ar putea avea loc peste câteva luni, spune antrenorul lor.

Pentru că experienţa preşedintelui este mult mai mare, soţii Iohannis nu au jucat încă nici un meci unul împotriva celuilalt. Prima doamnă chiar recunoştea că “nu sunt avansată, dar perseverez”.

Finul şi antrenorul preşedintelui, Marius Vecerdea, admite că în tenis, între soţii Iohannis "până nu există o apropiere rezonabilă de nivel, este complicat să joace împreună", însă spune că eforturile lui Carmen pot face ca prima partidă între cei doi soţi să fie programată peste un an. Clubul de tenis din Sibiu este locul în care, în urmă cu şapte ani, preşedintele Iohannis a început să cocheteze cu tenisul, asistat de antrenorul Marius Vecerdea.

Finul şi antrenorul preşedintelui Marius Vecerdea admite că în tenis între soţii Iohannis “până nu există o apropiere rezonabilă de nivel, este complicat să joace împreună”, însă spune că eforturile lui Carmen pot face ca prima partidă între cei doi soţi să fie programată peste un an. Clubul de tenis din Sibiu este locul în care, în urmă cu şapte ani, preşedintele Iohannis a început să cocheteze cu tenisul , asistat de antrenorul Marius Vecerdea, potrivit libertatea.ro

Primarul de pe atunci l-a şi cununat pe antrenor, iar relaţia dintre familiile celor doi este una extrem de apropiată. De aproape o jumătate de an, aici vine să se antreneze şi prima doamnă a ţării, Carmen Iohannis. Ferit de ochii presei, preşedintele Klaus Iohannis s-a antrenat duminică preţ de o oră, după care şi-a însoţit prietenii la o bere la terasa clubului de tenis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ