Duel INCENDIAR între Ponta şi Iohannis! Victor Ponta: "Mă simt ca pe vremea lui BĂSESCU

| 09 iun, 22:19

Premierul Victor Ponta a declarat marti la Antena 3 ca nu vrea sa se dueleze cu presedintele Klaus Iohannis la televizor, dar ca se simte putin ca pe vremea cu Traian Basescu cand acesta vine si ii cere demisia.

"Ma simt un pic ca pe vremurile cu Basescu. Va reamintesc ca Iohannis a fost trimis in judecata pentru incompatibilitati si nu a demisionat de la Primaria Sibiu.

Azi in afara de cei de la PNL toti ceilalati deputati au votat pentru un principiu - ca un Guvern se numeste si se da jos de catre Parlament.

Citeşte şi: Ponta pentru The Guardian: Iohannis trebuie să fie președintele tuturor cetățenilor, nu doar al partidului său

Interesul national e sa stam acum luni de zile fara Guvern? Eu cred ca nu!", a spus Ponta.

"Ce e probat e ca motiunea de cenzura a fost depusa vineri, ziua in care mi s-a adus la cunostiinta ca sunt suspect, iar cei de la PNL nu vor sa viteze motiunea ci vor sa imi dau eu demisia", a mai spus Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ