Duminică NEFASTĂ pentru Elena Udrea. "Suferă şi plânge în fiecare zi"

| 22 mar, 11:23

Ruxandra Dragomir i-a urat "La mulți ani", pe o pagină de socializare, mamei Elenei Udrea, Maria, care împlinește, duminică, 64 de ani.

"Este o zi de primăvară minunată însă doar afară nu și în sufletul său de mamă. Nu cred că sărbătorește, nu are motive s-o facă, știu doar că suferă și plânge în fiecare zi. Primul cadou primit deja în avans, a venit din partea DNA. Prelungirea arestului preventiv, pe numele Elenei cu încă 30 de zile în dosarul "Gala Bute". Observ că a mai apărut o acuză... "postacii". Această știre nu are nicio relevanță și nu exista vreo legătură între "postaci" și "Gala Bute", a scris Ruxandra Dragomir.

Președinta Organizației de Femei din PMP și prietena Elenei Udrea cere stenogramele complete din timpul confruntării politicianei cu denunțătorii săi.

Citeşte şi: ”Mama postacilor Elenei Udrea” EXPLODEAZĂ. Sorina Matei a rupt tăcerea!

"Din lipsa de probe procurorii vor sa impinga dosarul in alta directie. Iar in urma confruntarilor dintre Elena si denuntatori, DNA a aruncat in spatiul public, spre deliciul presei doar ce le-a convenit din stenograme. Noi ce putem face? Sa nu il credem pe dl. avocat Striblea, sau eu sa nu o cred pe Elena care vineri in timpul vizitei mi-a spus cu totul altceva fata de ceea ce a lansat presei DNA ? Cred ca DNA ar trebui sa prezinte opiniei publice stenogramele complete. Altfel, eu vad retinerea Elenei fara probe si mutarea bataliei din sala de judecata pe ecranele televizoarelor.

Inca odata spun,si voi repeta ori de cate ori va fi nevoie ca justiția trebuie facuta bazata pe lege si ca anchetatorii trebuie sa se preocupe mult mai mult de actele procedurale si nu de ratingul televiziunilor. Justitia se face in sala de judecata, tocmai de aceea am speranta si convingerea ca luni, 23 martie, atunci cand Elena va fi prezenta la Inalta Curte judecatorii vor avea curajul sa judece si sa nu i-a de buna ,,motivarea probatoriului procurorilor" .

La multi ani, doamna Maria! Elena,nu esti singura!", a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.

Citeşte şi: INCREDIBIL! Ludovic Orban ar putea ajunge lângă ELENA UDREA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 mar, 22:52
MARIUS
hoato
UDREO!!!!unde ti-e bretonul ala razboinic nu-i asa,ia zi?unde ?si mai zi unde ti-e coada aia de mare razboinica a luminii,si VUITOANELE alea ale tale ,,,unde sint ai?zi unde?....aiaiai ...nutico ...in mare belea ai intrat....
si posetutele alea ale tale si pantofiorii aia ai tai cu toc si cu blugii aia
ai tai rupti ...aiaiai nutico...parca te vad cum alergai tu pe toace dimpreuna cu o gloata de baieti si fete pe strazile BUCURESTIULUI ca sa ce ...ca sa-i prosteti pe bucurestenti sa te voteze...aiaiai ...nutico nici prin cap tu nu gindesti cum ai fost lucrata pe la spate ,si ce plasa ai luat ...nutico...aiaiai...nici nu-mi vine sa cred...
23 mar, 09:20
cucu
ii doresc 5200 de asemenea duminici.alaturi de multi hulitul manglitor basescu traian.cit o privesre pe R.D. oare cu cit este platita /postare,cu 30 sau 50 de bani?
22 mar, 23:27
mia
udrea
sa-ti fie rusine sa aperi asa o hoata nerusinata,ce amuncit ea de a facut atatia bani ca provine dintr-o fam. modesta,sa crape in puscarie la fel ca toti hotii cu care a furat in cardasie...RUSINE
23 mar, 04:04
Ana
De accord cu tine, bine spus,bine gindit.Ar trebui si chiorul protejatei ,un badaran,un nesimtit si un jegos sa-i tina de urit.Cum mai are nas sa iasa in lume.Daca este nevinovat si se crede ca a fost f.bun si a facut numai bine Romaniei si poporului de ce are nevoie de 8 gorile dupa el sa-l apere? De cine ii este frica de poporul pe care l-a slujit cu devotement? Ii tremura chilotii pe el ca stie ce a facut si cam ce merita de la acest popor! Nu este decit un fost jalnic,vai mama lui de nenorocit!
22 mar, 17:05
prin europa
ruxandra dragomir
sunteti penibila, chiar nu va dati seama, sau ne credeti naivi pe toti?
22 mar, 13:49
Alexandru Valeriu Pantelimon
Sunteti tot mai singure ,caci romanii au mai mult faire play decat isi inchipuie tenismena postaca si oricum nu cred ca undeva in tara lor ploua cu euro .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ