UPDATE: SCANDALUL continuă! Dumitru Pelican, UMILIT de un jurnalist: Eşti penibil, un om grotesc!

| 06 mar, 16:45

Contre dure între jurnalistul Stelian Negrea și liderul senatorilor PC, Dumitru Pelican, în cadrul unei emisiuni difuzată la B1 TV. Jurnalistul a fost făcut „penibil” de parlamentar, după ce Negrea i-a spus lui Pelican că „miorlăie pentru infractori”.

UPDATE: După terminarea emisiunii, jurnalistul Stelian Negrea a continuat atacul asupra politicianului Dumitru Pelican pe Facebook.

"Sa fie clar pentru toti politrucii si ziargii care miorlaie pe umarul politicienilor penali si condamnati la inchisoare pentru fapte de coruptie: imi sunteti dusmani atat timp cat ii cainati pe toti escrocii si penalii care au furat din buzunarul romanilor si acum se trezesc dupa ce-i condamna o instanta judecatoreasca ca trebuie sa suporte rigorile legii si racoarea si inghesuiala din puscarii. Astazi m-am nimerit intr-o emisiune pe B1 TV cu un pelican lacom sa-i boceasca pe cei de-o seama cu seful partidului din care face si el parte: Voiculescu Dan, patronul penal al lui Mihai Gadea si Mircea Badea care in fiecare seara fac orgii mediatice ticaloase antiDNA doar, doar s-o inmuia inima romanului si sa-l scoata pe Voiculescu Dan inaintea expirarii celor 10 ani pe care trebuie sa-i petreaca in spatele gratiilor pentru spalare de bani. Nu te lasa prostit romane de boceala ticaloasa, locul puscariasilor e in puscarii nu in libertate alaturi de tine!", a scris Stelian Negrea pe Facebook.

 

Aveți așa o inimă moale când vedeți infractori la pușcărie. O atitudine atât de înduioșătoare și de suavă, de ce miorlăiți pentru infractori și nu aveți respect pentru instanțele de judecată”, i-a spus Stelian Negrea.

În replică, Pelian a amenințat că pleacă din emisiune pentru că nu poate sta la masă cu „un individ atât de grotesc”.

Sunteți penibil, atâta venin aveți în dumneavoastră. Nu pot să stau la masă cu un astfel de om grotesc”, a spus liderul PC.

Sunteți plătit din taxele și impozitele mele, de asta apari în fața noastră, să stai de vorbă cu noi”, a completat jurnalistul.

Când Negrea l-a întrebat de ce nu pleacă din PC, atât timp cât președintele partidului este închis pentru corupție, Pelican i-a spus că pune „întrebări de gâgă”.

 

Citeşte şi: SCANDAL în direct! Cum a fost umilită Ecaterina Andronescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 11:09
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
07 mar, 09:29
enorm
da, ,,domnul acesta politician" apara si incurajeaza infractionalitatea.
Nu e singurul din familia lui. Ma mir ca pana acum nu a fost in vizor.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ