După demisiile din PSD a venit rândul lui Radu Mazăre. Decizia luată de primarul Constanţei

| 28 noi, 2014

Radu Mazăre a anunţat, vineri, că Primăria Constanţa va avea o pagină de facebook astfel încât angajaţii instituţiei să poată interacţiona cu cetăţenii pentru ca problemele acestora şi ale oraşului să poată fi mai uşor soluţionate.

Primarul Constanţei le-a spus directorilor şi funcţionarilor din primărie convocaţi într-o şedinţă că, de o săptămână, după mobilizarea pe Facebook din timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale, este preocupat de ceea ce înseamnă un site de socializare. Mazăre a susţinut că a ajuns la concluzia că metodele tradiţionale de interacţionare cu cetăţenii nu sunt la fel de eficiente cum sunt cele practicate pe Internet.

"Recunosc că după campania electorală, în care a fost mobilizată foarte multă lume pe facebook, de o săptămână mă preocupă ce înseamnă facebook, cât de uşor este să-l accesezi, ce înseamnă democratizarea instituţiilor sau schimbul şi contactul cu populaţia prin acest mijloc de interacţiune socială. L-am studiat şi mi-am dat seama că metodele tradiţionale prin care noi, la primărie, consultam, aflam lucruri din oraş, de la populaţie, aflam dorinţa populaţiei, sunt mult inferioare posibilităţii de a utiliza această reţea de socializare. Mi-am dat seama că este o platformă care sub nicio formă nu mai poate fi ignorată. Mi-am dat seama că trebuie să facem lucrul ăsta şi că am rămas în urmă în privinţa asta. Am început să şi citesc despre asta, am cărţi acasă despre psihologia online, despre efectul facebook", a afirmat Radu Mazăre.

Marian Vanghelie schimbă macazul şi intră în PP-DD? Explicaţia lui Dan Diaconescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 2014
James
Pastaie la babord
Domnu Pastaie...poate vrei sa zici sa va injuram mai usor..vai de capul vostru..nu ati inteles nimic...pagina FB va trebuie...hahaha

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ