După modelul Adrian Năstase: Dan Voiculescu scrie pe blog din spatele gratiilor

| 18 sep, 2014

După modelul consacrat deja de Adrian Năstase, deţinutul Dan Voiculescu îşi aşterne memoriile pe blog, direct din spatele gratiilor. Într-o postare apărută joi pe pagina sa online, fondatorul Intact face o scurtă radiografie a întâlnirilor avute cu Traian Băsescu, în care omite însă un moment celebru, surprins de aparatele foto.

Dan Voiculescu susţine că prima întâlnire cu Traian Băsescu a avut-o în anul 2000, pe când actualul preşedinte candida la Primăria Capitalei.

Am întâlnit un om slugarnic”, notează Voiculescu, „care a început să mă roage, punându-şi cenuşă în cap, să trec cu vederea o exprimare nepotrivită la adresa mea”.

O altă întâlnire evocată de liderul onorific al PC s-a consumat „la câteva zile după ce câştigase prezidenţialele”.

„În aceeaşi perioadă a avut loc şi poate cea mai cunoscută întâlnire a mea cu servilul Băsescu, cea în care el a recunoscut că se „căciulise“ la Grivco”, îşi aminteşte acesta.

Dan Voiculescu pare, însă, să confunde atitudinea descrisă cu cea surprinsă chiar pe chipul său, într-o fotografie realizată la vremea respectivă. O fotografie care face cât o mie de cuvinte:

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ