E INCREDIBIL unde poate fi văzut chipul părintelui ARSENIE BOCA

| 21 aug, 14:28

Arsenie Boca, considerat unul cei mai mari duhovnici ai secolului XX, a devenit un fenomen social de masă. Părintele Ardealului, cum mai este numit, a fost transformat prin mediatizarea de care a avut parte într-un business de 25 de milioane de euro pe an.

Iar afaceriștii se extind din ce în ce mai mult. Saloanele de tatuaj au apelat la imaginea părintelui ca model, deoarece tot mai mulți tineri aleg să-și imprime chipul duhovnicului pe piele.

Subiectul tatuajelor cu părintele Arsenie Boca a fost dezbătut pe site-ul deveghepatriei, unde a fost postată o imagine cu un astfel de tatuaj. Aici tinerii vorbesc dacă e bine sau nu să ai un astfel de tatuaj. În timp ce unii sunt de părere că este una dintre cele mai mari blasfemii, alții susțin aceste tatuaje sunt un mod de a mărturisi credința.

“Desigur că nu e bine. Trupul omului este icoana Mântuitorului. A-l modifica în orice fel este diabolic. La fel cu vopsitul parului, implanturi de orice fel, machiajul etc. Acești frați, mai bine ar ține o icoană a Sfântului Părinte Arsenie și și-ar spune mai des rugaciune. Icoana trebuie să fie pictată în inima, nu pe trup”, scrie Andrei.

“Și totuși am vazut atâșia sârbi și ruși și greci și alți frați ortodocși care au tatuaje cu temă ortodoxă și nationalistă, mulți dintre ei au luptat în Kosovo pentru apărarea mănăstirilor ortodoxe de acolo, adică sunt oameni care au apărat Ortodoxia la propriu, nu doar prin vorbe! Mă gândesc că aceste tatuaje ar fi și ele un mod de a mărturisi credința, nu ceva diavolesc!”, a scris un alt utilizator.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ