E oficial! Cercetătorii germani au demonstrat: EXISTĂ VIAŢĂ DUPĂ MOARTE

| 18 sep, 2014

Dintotdeauna au circulat teorii despre ce se întâmplă după moarte şi iată că vestea mult aşteptată nu a întârziat să apară. În sfârşit, cercetătorii germani au demonstrat, printr-un experiment clinic, că există viaţă după moarte.

O echipă de psihologi și medici asociați cu Universitatea Tehnică din Berlin au anunțat că au demonstrat că există viață după moarte, scrie worldnewsdailyreport.com.

Acest anunț uluitor se bazează pe concluziile unui studiu în care s-a folosit un nou tip de supraveghere medicală a experiențelor din apropierea morții, care permite pacienților să fie în moarte clinică pentru aproape 20 de minute înainte de a reveni la viață.

944 de voluntari au acceptat să facă parte din acest experiment. La finalul studiului răspunsul a fost ferm: "Da, există viață dupa moarte. Pentru toată lumea..."

Procesul controversat, care a fost repetat pe 944 de voluntari de-a lungul ultimilor patru ani, necesită o combinație complexă de droguri, incluzând epinefrina și dimetiltriptanina, destinată să-i permită corpului să supraviețuiască stadiului de moarte clinică, cât și procesului de reanimare fără distrugeri. Corpul subiectului a fost pus apoi într-o stare temporară de comă indusă de un amestec de alte droguri care trebuie filtrate de sânge în timpul procesului de reanimare, 18 minute mai târziu.

Cercetătorii au monitorizat operațiunile și au strâns mărturiile subiecților. Deși există mici variații de la un individ la altul, toți subiecții au unele amintiri din perioada de moarte clinică, și o mare parte dintre ei descriu unele senzații similare. Cele mai multe amintiri comune includ o detașare de corp, o stare de levitație, liniște totală, siguranță, căldură, și prezența unei lumini copleșitoare.

"Știu că rezultatele noastre ar putea perturba credințele multor oameni, dar, într-un fel, noi tocmai am găsit răspunsul uneia dintre cele mai mari întrebări din istoria omenirii, așa că sper ca aceste persoane să ne poata ierta – Da, există viață dupa moarte și se pare că acest lucru este valabil pentru toată lumea (se aplică tuturor)", a declarat cel care a condus îndrăzneţul proiect.

Citeşte şi: DOVEDIT ŞTIINŢIFIC! Ce se întâmplă cu SUFLETUL după moartea fizică

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 sep, 2014
Stareţul Slobozie
Fiindcă nu are încredere în băncile de spéŕmã, un preot a decis să-şi ţină spéŕma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spéŕmã, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze spéŕma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun spéŕma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Maricel Pedofileanul. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe spéŕma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze spéŕma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să introducem în parohii moaşte marinate în spéŕmã, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, acelora care ne fac reclamă pe net sau postează pe Facebook citate din Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu şi Petre Ţuţea.”
18 sep, 2014
mucles
pastreaza-ti fanteziile pentru maica-ta, lábagiule
19 sep, 2014
Dan
Tare
Superb, banuiesc ca are si o baza reala toata teoria ta :)), oricuma rticolul de mai sus este studiat de 3 ani de persoana mea pe mai multe surse ... si da se pare CA EXISTAM SI INAINTE SA NE NASTEM si ne alegem sfiosi noul trup in care sa ne reaincarnam ! cititi mai multe mraturii pe near-death . com

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ