"E pentru prima dată după 25 de ani când un președinte DISPARE". Unde se află ACUM Klaus Iohannis

| 18 aug, 09:23

Radu Cristescu (PMP), invitat într-o emisiune la România TV, a spus unde se află acum președintele „Klaus Iohannis este la Miami”, a spus Radu Cristescu. Când jurnalista Liliana Ruse l-a întrebat de unde are această informație, politicianul a spus râzând: „de la o agenție de știri”.

Un site de știri scria luni că președintele Klaus Iohannis se află în vacanță în străinatate. Informația prezentată se baza pe surse neoficiale. De câteva săptămâni nimeni nu mai știe unde este Klaus Iohannis, șeful statului neavând nicio apariție publică.

Mai mult, într-un articol recent, Ion Cristoiu afirma că este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când un președinte dispare și nimeni nu mai ştie nimic de el. „Stiu sigur ca vineri la pranz dl Klaus Iohannis rupe usa Cotrocenilor, deci el nu sta, nu l-ar gasi nici daca incepe un razboi atomic vinerea dupa-amiaza, pentru ca el considera ca weekendul lui de bugetar trebuie respectat cu sfintenie. De ce face asta? Pentru ca el stie ca nu trebuie sa rezolve el anumite chestiuni, le rezolva baietii, sistemul. N-am pomenit in cei 25 de ani ca un presedinte sa dispara pur si simplu sa nu mai stii nimic de el, adica nu a fost la Ziua Marinei, nu apare. Ati verificat poate nu mai traieste sa ma ierte dl Klaus Iohannis dar nu exista asa ceva, presedintele Romaniei este obligat sa dea un semn ca exista, e acolo, ca a mai facut ceva, or e un semn ca el nu exista”, a spus Cristoiu la Romania TV.

E pentru prima dată după 25 de ani când un președinte dispare. Poate el nu mai trăiește. Asta dovedește că el nu mai există. Nimeni nu l-a mai văzut în ultimele săptămâni. Nu el a câștigat alegerile. El era un prapure plimbat prin București de Servicii. El crede că el le-a câștigat. El crede că va sta 10 ani la Cotroceni. A participat la 2 așa-zise confruntări care erau aranjate. Are noroc că e Victor Ponta premier și își poate permite. O să vedem peste un an cum merge această strategie.”, a mai spus Cristoiu la România TV.

Citeşte şi: Decizia luată de Carmen Iohannis care va scandaliza ROMÂNIA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

30 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 aug, 11:33
maria
OFERTA
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si montata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
20 aug, 11:29
Opris
oferta de munca,la domiciliu
****** Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi, pentruca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
24 aug, 14:58
LENIN SI STALIN
CACAM-ASI SI PISAMA-SI PE OFERTA DE A MANCA GUNOAIE
TEMBELULE RETARDAT,RUBRICA NU-I PENTRI IDIOTI SI HOTI,EXCROCI CA TINE
19 aug, 12:09
schiritstschi
cine
mai bine. Johannis este cel mai bun presedinte al Romaniei de la revolutie.
19 aug, 20:19
lucass
disparitie
Dle Cristoiu, bag de seama ca tu si alti ziaristi de can can ati devenit someri de cand s-a schimbat presedintele! V-ati obisnuit ca in fiecare zi/ora/minut/secunda sa aveti breaking news si sa bateti apa in piua o saptamana pe o stire de kkt. Ca e despre presedinte, prim ministru, ministri, secretari de stat, rude ale acestora, etc trebuie sa palavragiti despre ceva sau sa faceti din tantar armasar: cum dorm, cum mananca, cum se kka, unde se pipi, de ce nu se plimba sau de ce se plimba, etc. Nu ai altceva de facut decat sa stai cu ochii pe toti unde se duc si ce fac? Daca nu mai poti si nu mai ai obiectul muncii, fa o adresa oficiala si solicita detalii unde este presedintele sau inaltii functionari publici in concediu sau week end, poate asa te linistesti!
19 aug, 11:40
Irina
Este timpul sa castigi bani!
Este timpul sa castigi bani! Aceasta oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte simpla si se poate desfasura in timpul liber. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]
19 aug, 11:20
gina
comision
Daca vrei sa-ti complatezi veniturile din salariu sau pensie, daca esti somer sau ai nevoie de o scrisoare de recomandare in vederea angajarii,colaboreaza cu noi si posteaza anunturi pe internet.Asiguram contract de comision. Totul este serios si legal. Relatii la [email protected] sau [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ