E RĂZBOI ... Să ne rugăm la Dumnezeu!

| 30 sep, 23:06

Foarte credincioasă, actrița susține că ne aflăm în plin război mondial modern. Așa explică Manuela Hărăbor construirea unei megamoschei în Capitală și invazia musulmanilor în Europa.

În opinia actriței, ridicarea megamoscheii în România e „o tâmpenie”.

„Proiectul de mixare a populației creștine, musulmane și evreiești e ghidat de ani de zile din străinătate. Scopul e facilitarea noii ordini mondiale în care toți trebuie să aibă aceleași viziuni și aceeași credință. Asta nu înseamnă că musulmanii sau creștinii se vor converti, dar se vrea ca omul să nu mai aibă identitate religioasă. E un război foarte mare ascuns deocamdată, iar ce vedem sunt vârfuri ale aisbergului”, susține Manuela Hărăbor.

În privința emigrației masive a musulmanilor în Europa, actrița crede că „e controlată de la nivel înalt și că face parte din aceeași politică”. „Dacă înainte existau războaie și populația migra de la sine, asta se întâmplă și acum, pentru a se amesteca națiile. Există corturi construite în Emiratele Arabe Unite unde emigranților le-ar fi mai ușor să se ducă. De ce nu merge nimeni acolo? Nu putem decât să ne rugăm la Dumnezeu, să ne păstrăm credința și să mergem pe calea hărăzită de Dumnezeu”, spune Manuela Hărăbor, scrie ziarulring.ro.

Scandalizată de îndemnul general la toleranță creștină, actrița își explică revolta: „Părintele Stăniloaie spunea așa: «Iisus Hristos nu ne-a spus să fim idioți. Creștinismul nu înseamnă prostie. Creștinismul se bazează pe toleranța față de aproapele tău, dar noi traducem asta cu totul altfel. Ești tolerant față de un bolnav sau de un sărman, dar nu poți să fii tolerant când ți se spune să te lepezi de credința ta și să te duci spre catolicism sau spre islamism, că-i mai bine. Asta nu mai e toleranță, e prostie!»”.

Citeste si: RUSIA aruncă BOMBA! Avertisment ŞOCANT: "Începe războiul"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ