EBA, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis. Ce spune fiica lui Băsescu despre președintele României

| 08 aug, 10:41

Fostul europarlamentar Elena Băsescu a vorbit într-un interviu despre viața de familie, implicarea lui Traian Băsescu în creșterea celor doi copii, dar și despre politică. În acest sens, EBa l-a criticat în termeni duri pe preşedintele Klaus Iohannis pe care l-a caracterizat ca fiind "apatic".

Elena Băsescu a declarat că şeful statului este apatic și se odihnește chiar și când ar trebui să ia decizii, scrie EVZ.

Fostul eurodeputat a mai precizat că și-ar dori să aibă trei copii. Sofia Anais va împlini în curând 2 ani, iar Traian junior are 6 luni.

Fiica fostului preşedinte a fost fotografiată ultima dată în primele zile ale lunii august în timp ce se plimba pe litoral cu cei doi copii ai săi.

Fata cea mică a lui Traian Băsescu a fost mamă cu normă întreagă şi în vacanţă. Fetiţa ei, Sofia, a crescut si merge singurică în timp ce frăţiorul ei încă are nevoie să fie cărat pe braţe de mama lui.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ