Ecaterina Andronescu: Robert Negoiță e potrivit să continue proiectele PSD București

| 10 sep, 19:43

Președintele organizației PSD București, Ecaterina Andronescu, îl consideră potrivit pe primarul sectorului 3, Robert Negoiță, să ducă mai departe proiectele filialei bucureștene a social-democraților.

"Niciodată nu am fost de părere că funcția îl face pe om, ci dimpotrivă, am gândit că omul, prin ceea ce este el, (...) dă valoare funcției pe care o gestionează într-un moment sau altul. (...) De aceea, vreau să vă spun că, în momentul în care am aflat că dl primar al sectorului 3 (Robert Negoiță — n.r.) dorește să candideze pentru funcția de președinte la organizația de București, am considerat că este potrivit și prin votul dvs sper ca astăzi să îl încurajăm să deseneze aceste proiecte ale organizației și să ducă organizația mai departe", a declarat Ecaterina Andronescu, joi, în cadrul Conferinței Organizației PSD din Capitală.

Ea a dat asigurări că rămâne implicată în activitatea organizației pe care a condus-o.

"Eu rămân așa cum am fost mereu, un om cu dedicație publică (...), un om cu disponibilitate față de cei care au probleme ce trebuie rezolvate, un om care nu știe să spună "nu mă implic"", a spus senatoarea PSD.

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, candidează joi la șefia Organizației PSD București.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ