Echipa de gonaci ai lui Iohannis: Trubadurul și fostul tartor al Sucevei, circ ieftin

| 24 sep, 2014

Ce mai este frapant și merită subliniat este că degringolada comunicării s-a cronicizat în ACL, dacă este posibil ca linia politică și strategia alianței să fie date prin circul public al ”trubadurului” Ludovic Orban, cot la cot cu germana stâlcită a fostului tartor al Sucevei, Gheorghe Flutur.

Încercând să îmbine utilul cu plăcutul, liberalii și democrat-liberalii implicați în campania electorală a lui Klaus Iohannis au reușit să combine doar circul total cu slugărnicia cea mai penibilă. La întâlnirea cu reprezentanții ACL Suceava, Iohannis a fost întâmpinat de preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, deghizat în silvicultor bavarez, contrabalansat de Florin Ţurcanu, vicepreşedinte PNL, în costum popular naţional, în timp ce Ludovic Orban a interpretat în binecunoscutul său stil catastrofal “Cântă cucu-n Bucovina”. Dacă primii doi nu vor avea desigur probleme să comute ulterior pe îmbrăcăminte mai sobră, de doliu, după măcelul electoral din iarnă, unde liberalii conduși de ”generalul Klaus” se duc ca mielul la tăiere, rămâne un mister dacă și Ludovic Orban va reuși să-și completeze în timp util repertoriul personal cu câteva bocete și doine de jale...

Citeşte şi: Un scenariu de coşmar pentru Crin - Klaus Johannis contracandidat

Când PNL pierde în teritoriu câte un primar pe zi, Klaus tace ca peștișorul în acvariu în timp ce ANI se pregătește să-l prăjească, e cam aiurea să te îmbeți cu apă rece și să-i adormi pe cei o mie de liberali veniți mai mult din curiozitate, ca la urs, să-l vadă pe ”neamțul care ne conduce”, cu invenții despre social-democrații care, chipurile, n-au ascultat discursul de lansare a lui Victor Ponta până la capăt. Este o suficiență miștocară în abordarea lui Ludovic Orban și chiar ne întrebăm cât va trece din această campanie destul de scurtă până ce colegii domniei sale se vor sesiza că sunt luați de proști in corpore și tratați cu manele reșapate pe post de strategie electorală.

Despre preşedintele PNL, Klaus Iohannis, să menționăm încercarea disperată a acestuia ca în cadrul acestei campanii-maraton să reducă din handicapul teribil al lipsei de experiență și necunoașterii structurilor din teritoriu. În mod clar întâlnirile cu activul PNL şi PDL din ţară sunt calea corectă ce trebuie urmată. Problema gravă însă este a crizei de timp. Dacă toate lucrurile merg bine și Iohannis scapă și de sabia ANI, care-i atârnă deasupra capului, în ritmul acesta și până în alegeri, liderul liberal abia reușește să ia legătura cu filialele proprii. Cine, cum și când va convinge marea masă electorală, care solicită mai mult decât bufoneriile muzicale ale unui Orban și, ce-i mai important, vrea să audă argumentele direct de la candidat și nu prin intermediari.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

Până când conducerea ACL nu vine cu soluții viabile, în acest sens, întâlniri precum cea de la Suceava sunt echivalentul unei comprese reci pusă pe o fractură deschisă. Ce mai este frapant și merită subliniat este că degringolada comunicării s-a cronicizat în ACL, dacă este posibil ca linia politică și strategia alianței să fie date prin circul public al ”trubadurului” Orban, cot la cot cu germana stâlcită a fostului tartor al Sucevei, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, care s-a ploconit în fața lui Iohannis cu un “Bun venit în Bucovina” spus cu chiu cu vai și în limba germană. Toate acestea sunt penibile și contradictorii, venite din partea unei formațiuni care și-a acuzat adversarii de organizarea unor ceremonii de tip ceaușist și i-au reproșat lui Victor Ponta până și coincidența dintre ziua sa de naștere și lansarea în cursa pentru Cotroceni.

Penibilul total a continuat, ca la grădiniță, cu un Cezar Preda silabisind versuri și a pus capac printr-o gafă macabră a vicepreședintelui liberal, Ludovic Orban, pe tema secţiilor de votare în care ar putea câştiga alegerile Victor Ponta ...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 sep, 2014
cantautor
mi-a placut titlul articolului...
mi-a adus aminte de vanatoare,de Sarbu si Nastase(patrucase)
spicuiesc din presa:
Ce s-a intamplat la vanatoare

Pentru cei cu simtul umorului, reamintim cum s-au petrecut faptele in incidentul din 2003: Ilie Sarbu si Adrian Nastase erau impreuna la vanatoare. La un moment dat, dintr-un tufis, apare in fata lor un mistret. Animalul incremeneste, la fel si cei doi. Dupa cateva secunde de panica, Adrian Nastase isi ia inima in dinti, indreapta arma spre vanat, dar ramane blocat cu degetul pe tragaci. In spatele lui, disperat, Ilie Sarbu striga: “Trage, in p**a mea!”. Si Nastase a tras…
25 sep, 2014
Mirela Palada
sa nu uitam ce ne transmitea acest autor...
"Să ne amintim cu toții acele cuvinte ale lui Adrian Sobaru: „Pentru tine Boc! Ne-ați ciuruit! Ne-ați vîndut și ne-ați trădat. Ne-ați ucis viitorul copiilor. Ne puteți lua viața și banii, dar nu LIBERTATEA!” "

autor Marian Dumitrache..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
sunt curios ce mai zice el acum....astept articolul

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ