Echipa lui Iohannis se dă în spectacol. Ieftin

| 25 sep, 2014

Acum câteva zile, în timpul unei reuniuni a ACL care a avut loc la Târgovişte, Ludovic Orban şi Klaus Iohannis au fost protagoniştii unui moment jenant, pricinuit de încercarea vicepreşedintelui PNL de a-i face şefului său o intrare triumfală.

Totul s-a termint însă într-un penibil absolut, secvenţa contrastând puternic între stilul de bufon a lui Orban şi încercarea lui Iohannis de a rămâne serios.

”Cine tace și face? Iohannis. Cine comunică mai bine când tace decât pălăvragiul de Ponta când vorbește? Iohannis. Cine provoacă fiori și insomnii lui Ponta care are cearcăne în ochi? Iohannis”. În acest mod a considerat de cuviinţă Ludovic Orban să-şi înceapă prezentarea candidatului ACL la prezidenţiale. Aparent confundând discursul politic cu începutul unei gale de box, Orban a continuat în acest stil: ”Cine e generalul pentru care merita să ne sacrificăm fiecare minut, picătură de energie și strop de sudoare? Iohannis. Cine e cel care va ajunge președintele României? Iohannis”.

Între râsetele mai mult sau mai puţin înfundate ale lui Mihai Răzvan Ungureanu şi reacţia evident stânjenită a lui Iohannis, devine evident că momentul a fost complet neaşteptat pentru participanţi, Orban dând încă o dovadă a stilului său mirobolant de a comunica în public. Însă, departe de a fi cel mai penibil susţinător al liderului PNL, Orban pare să fi deschis drumul pentru o serie de clipuri on-line în care diverse personaje îşi declara sprijinul pentru Iohannis.

“O investit în căşi”, ne spune despre Iohannis Nelson Mondialu, pe numele său real Pop Nelson Simone, pe canalul său de Youtube, el neavând nicio jenă în a se etala în mod constant cu teancuri de de bancnote de 500 de euro sau diverse obiecte şi lanţuri de aur. Pentru a avea o imagine despre personaj trebuie să amintim că prin 2004, Nelson şi mai mulţi bărbaţi erau judecaţi pentru trafic de stupefiante, iar în 2005 el era deja condamnat şi depunea o cerere de întrerupere a pedepsei. Acum, Nelson Mondialu explică cum se va duce la vot şi va pune ştampila pe Iohannis.

Citeşte şi: Iohannis ”atleticu”: un magnet pentru interlopi

Un alt susţinător din spaţiul virtual de-al liderului PNL  este şi Petre Crăete, mai bine cunoscut opiniei publice drept "ţăranul cu Maserati", ale cărui întâmplări fac de mai mulţi ani deliciul românilor amatori de penibil. După ce l-a susţinut pe Traian Băsescu şi s-a declarat vrăjit de Elena Udrea, acum el apare cu un steag al României şi îşi exprimă convingerea şi speranţa că Iohannis va deveni preşedinte. În fine, tot în sprijinul liderul PNL vorbeşte pe Internet şi Sexxy Brăileanca, pentru care Klaus Iohannis reprezintă preşedintele care va lupta legaliza prostituţia şi căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Desigur, nu este pentru prima dată când o galerie selectă de asemenea personaje sunt implicate în campania electorală, ”Hai Băsescu la putere!” cântat de Nicolae Guţă şi Roxana find în 2009 unul din imnurile de campanie pentru actualul şef al statului. Acum se pare că este rândul lui Klaus Iohannis să beneficieze de sprijinul public al unor infractori, dame de companie sau pur şi simplu al unor oameni penibili.

În timp ce pentru Victor Ponta şi-au exprimat deja sprijinul oameni de artă şi sportivi români de anvergură internaţională, în spatele lui Klaus Iohannis începe să se încoloneze personaje de mâna a doua pentru care a se face de râs în public reprezintă un mod de viaţă. Dacă asta este educaţia despre care liderul PNL tot vorbeşte, atunci poate că era mai bine ca domnul Iohannis să se retragă de mult din viaţa publică.

Vezi " target="_blank">AICI imagini cu cei mai originali susţinători ai lui Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
cantautor
Dle ziarist Plop,unde dau de linkul care ma duce la omul ala de "cultura" (cu multe terenuri agricole...)care i-a facut poezia aia la lansare...
daca toti afirma ca:"în spatele lui Klaus Iohannis începe să se încoloneze personaje de mâna a doua",
cum scrii tu,imi dau seama de calitatea si anvergura lor..
calitatatea ta principala este ca ai lipsit de la scoala cand era necesar...cred ca de asta te-au si angajat aici:de prost

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ