Echipa lui Klaus Iohannis pe Facebook a furat o poză și s-a ales cu salariile tăiate cu 10%

| 24 oct, 2014

Echipa Online Klaus Iohannis a scris pe Facebook-ul oficial al lui Klaus Iohannis un mesaj în care își cere scuze pentru preluarea fără licență a unei imagini Shutterstock într-o postare. Drept urmare, persoana responsabilă pentru această eroare a fost sancționată cu o tăiere salarială de 10%.

Klaus Iohannis facebook: “Ne asumăm în totalitate eroarea prin care au fost încălcate drepturile de autor ale utilizatorului Tommaso79 de pe serviciul de achiziționare de imagini Shutterstock. (...) Astfel de erori ale membrilor echipei online Klaus Iohannis nu sunt tolerate. Persoana responsabilă pentru această greșeală a fost sancționată cu o tăiere de 10% a salariului. Ne cerem scuze și vă asigurăm că pe viitor vom respecta toate normele de etică aplicate în mediul online”, a declarat echipa online a lui Klaus Iohannis.

Membrul echipei care administrează pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a fost sancționat cu 10% din salariu, după ce presa a criticat faptul că pe pagina candidatului ACL a fost folosită o imagine fără a fi respectate drepturile de autor.

Se pare că cei care îl acuză pe Iohannis că odată ajuns președinte va tăia salarii au avut dreptate, acesta începând cu propriii săi oameni.

Imaginea originală poate fi accesată la adresa de mai jos, aceasta aparținând utilizatorului Tommaso79 și fiind de vânzare pe site-ul Shutterstock:http://www.shutterstock.com/pic-119998051.html

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ