ECONOMICA.NET CFR a lăsat gaj Gara de Nord

| 12 iun, 2013

CFR Călători a ipotecat cea mai mare gară din România pentru a putea garanta o linie de credit în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro luată de la Millenium Bank, scrie ECONOMICA.NET.

Statul Român, prin Ministerul Transporturilor a decis la mijlocul lunii trecute contractarea de la Milleniumj Bank a unei facilităţi de credit în valoare de 10,5 milioane de lei, cu încadrarea unui plafon aprobat în februarie anul acesta de peste 328,5 milioane de lei.

Pentru acest credit, accesat de companie pentru refinanţarea unui alt împrumut acordat de BRD Societe Groupe Generale, CFR a ipotecat în favoarea Millenium imobilul situat în Piaţa Gării de Nord nr 1-3, compus din 20.881 de mp de teren şi construcţiile aferente. Ipoteca este pusă inclusiv asupra veniturilor provenite din chirii, arenzi,prezente şi viitoare luarte de pe urma acestui imobil, se arată într-un anunş al companiei publicat în Monitorul Oficial.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ