ECONOMICA.NET: PRIMA CASĂ: A apărut APLICAȚIA prin care urmărești APROBAREA creditului

| 09 iul, 2014

APLICAȚIE PRIMA CASĂ. Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM a lansat o aplicaţie prin care cei care aplică la Programul Prima Casă pot vizualiza în timp real situaţia aprobării creditului.


APLICAȚIE PRIMA CASĂ. Persoanele care au depus dosare de creditare pentru programul „Prima casă”, vor putea urmări de astăzi, 9 iulie, situaţia aprobării garantării pe site-ul www.fngcimm.ro.


CITEȘTE ȘI: Studiu imobiliare: Cât costă un apartament în Rahova şi la cât ajunge unul în Floreasca

CITEȘTE ȘI: De la „Prima Casă" la „Noua Casă”. Guvernul va oferi garanții doar celor care își iau casă nou construită

Pe pagina online a Fondului a fost creat un link către o aplicaţie prin care fiecare beneficiar poate urmări situaţia dosarului său în procedura de aprobare a garanţiei pentru credit, de la momentul în care dosarul este transmis de la banca creditoare către FNGCIMM, momentul în care este preluat şi intră în lucru, aprobarea sau respingerea acestuia, precum şi momentul în care contractul semnat este transmis băncii.

CITEȘTE ȘI: Cum va fi Prima Casă în 2014

CITEȘTE ȘI: Prima Casă continuă. Care sunt perspectivele

 


CITEȘTE MAI MULT: economica.net
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ