Economica.net: Profitul net al Petrom a scăzut cu 19% în primul trimestru din 2014

| 13 mai, 2014

Profitul net atribuibil acţionarilor OMV Petrom a scăzut cu 19% în primul trimestru al acestui an, până la 1,075 miliarde de lei, comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit raportului companiei, publicat marţi la Bursa de Valori Bucureşti.

PETROM Profitul EBIT (înainte de dobânzi şi taxe) la nivelul grupului OMV Petrom (SNP), excluzând elementele speciale, a scăzut cu 6% faţă de primul trimestru din 2013, până la 1,47 miliarde de lei, rezultatul fiind "afectat, în principal, de noul impozit pe construcţii din România, dar şi de preţurile mai mici la ţiţei şi de marjele de rafinare deteriorate", potrivit raportului trimis de companie la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Profitul net atribuibil acţionarilor OMV PETROM a scăzut cu 19% în primul trimestru al acestui an, până la 1,075 miliarde de lei, comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Vânzările OMV Petrom s-au diminuat până la 5,296 miliarde de lei, cu 9% mici faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Mai multe detalii, pe Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ