ECONOMICA.NET: Simona Halep, sumă FABULOASĂ câştigată pe minut la Roland Garros

| 05 iun, 2014

Simona Halep a câştigat deja peste 400.000 de euro pentru prestaţia de până acum de la Roland Garros. Dacă va câştiga şi azi, valoarea cecului pe care îl va încasa va ajunge la 825.000 de euro.

Simona Halep a încasat un cec ân valoare de 412.500 de euro, după ce s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Roland Garros. Dacă Simona Halep va trece şi de nemţioaica Andrea Petkovici, cu care va juca astăzi semifinala, va încasa un cec de 825.000 de euro. În cazul fericit în care Halep va câştiga finala turneului de la Roland Garros, va câştiga 1,65 milioane de euro.

Simona Halep a jucat până acum la Roland Garros cinci meciuri. Şi-a învins adversarele, de fiecare dată, în doar două seturi. În total, Halep a jucat la Roland Garros 356 de minute, în cele 10 seturi şi 82 de game-uri.

Citeşte mai mult pe Economica.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ