Economica.net: Un nou centru comercial se deschide în Bucureşti

| 03 sep, 2014

Un nou centru comercial se deschide joi, 4 septembrie, în Bucureşti, la circa 500 de metri de mallul Liberty Center, preluat de bănci acum doi ani.

Vulcan Value Centre, dezvoltat de fondul de investiţii sud-african NEPI, se deschide publicului pe 4 septembrie. Deşi nu are structura unui mall precum Liberty Center, în apropierea căruia a fost construit, Vulcan Value Centre vine cu chiriaşi care nu se regăsesc în mallul preluat de bănci în urmă cu doi ani. În plus, retailerul Hervis a ales să-şi mute magazinul din Liberty în Vulcan.

Cel mai important retailer care va deschide joi un nou magazin în Bucureşti este H&M, care s-a extins rapid pe piaţa românească. Pentru 2013, H&M a înregistrat o cifră de afaceri de peste 86,5 milioane de euro şi a avut un profit de aproape 5,4 milioane de euro.

Un alt chiriaş atras este C&A, care anul trecut a avut o cifră de afaceri de 53 milioane de euro şi un profit de 4,5 milioane de euro. Şi Deichmann va deschide un magazin în noul centru comercial. Retailerul a avut anul trecut afaceri de 46 de milioane de euro şi un profit de 2,52 milioane de euro.

Chiar dacă Liberty este ancorat de un magazin Billa, Vulcan vine cu Carrefour, iar niciunul dintre aceşti mari jucători nu au deschis magazine în Liberty Center.

Citeşte mai mult pe Economica.net.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ